Το Ποινικό Δίκαιο αποτελεί το σύνολο των κανόνων Δικαίου που ρυθμίζουν τον τρόπο άσκησης της ποινικής εξουσίας μιας πολιτείας, από θεσμοθετημένα όργανα όπως προβλέπει το Σύνταγμα της κάθε χώρας.

Η Ποινική Δικαιοσύνη αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό τομέα δικαστικού αγώνα, λόγω της βαρύτητας των συνεπειών και των αποτελεσμάτων της, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν έναν άνθρωπο στη φυλακή. Η ποινική διαδικασία σε βάρος του κατηγορουμένου είναι μια ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία η οποία πρέπει να ανατίθεται σε έμπειρο και καταρτισμένο επιστημονικά δικηγόρο, πρέπει να διεξάγεται δίκαια και να προστατεύονται έτσι τα δικαιώματά του, συμμετέχοντας ο δικηγόρος με μέγιστη επιμέλεια στην υπόθεσή του, κάτι το οποίο είναι πάντα επιδίωξη του Γραφείου μας.

Στο νομικό πολιτισμό μας του δυτικού κόσμου, του δημοκρατικού ημισφαιρίου, κάθε άνθρωπος, όσο κι αν είναι ένοχος, έχει δικαίωμα στην υπεράσπιση της προσωπικότητάς του. Το Ποινικό Δίκαιο είναι ένας τομέας Δικαίου του οποίου το Γραφείο μας έχει ήδη μια επιτυχημένη και διαπιστευμένη πορεία ετών. Για το λόγο αυτό ενσωματωθήκαμε επιστημονικά στις δύο κορυφαίες Πανελλαδικές ενώσεις, την Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων και την Ελληνική Εταιρεία Ποινικού Δικαίου.

Το Γραφείο μας αναλαμβάνει ποινικές υποθέσεις σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, προσφέροντας πλήρη νομική εκπροσώπηση και δικαστική προστασία του εντολέα μας, ώστε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα του είτε ως κατηγορουμένου είτε ως πολιτικώς ενάγοντος. Είναι δε γνωστό για τους επιτυχημένους χειρισμούς δύσκολων υποθέσεων υψηλού νομικού και κοινωνικού προφίλ.

Το Γραφείο εκπροσώπησε πρόσωπα της πολιτικής, της εκκλησίας, του επιχειρηματικού κόσμου, πανεπιστημιακούς, υπαλλήλους, γιατρούς, στρατιωτικούς, δικαστικούς κλπ. με απόλυτη επιτυχία, σε οικονομικά εγκλήματα, εγκλήματα κατά της τιμής, εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, εγκλήματα κατά της ζωής, φορολογικά, ιατρική αμέλεια, προσωπικά δεδομένα, εγκλήματα σχετικά με την υπηρεσία, απιστία, υπεξαίρεση, κλοπές και ληστείες, ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλική παρενόχληση, παιδική πορνογραφία, ασέλγεια ανηλίκων, αντίσταση, πλαστογραφία, επιταγές, ψευδορκία, παράβαση καθήκοντος, ανθρωποκτονία, απειλή, συκοφαντική δυσφήμηση κ.α.

Βρίσκεται δίπλα στην αυτόφωρη διαδικασία και διασφαλίζει την ορθή διαδικασία της ανάκρισης. Στηρίζει τον κατηγορούμενο στην ποινική διαδικασία και υποστηρίζει την κατηγορία του πολιτικώς ενάγοντος. Με εμπειρία, πανεπιστημιακή εξειδίκευση και γνώση του ποινικού δικαίου και με εργαλείο την ποινική δικονομία, παρέχουμε προστασία, φροντίδα και δίνουμε λύσεις στα εμπλεκόμενα πρόσωπα.