Το Δικηγορικό Γραφείο ΠΑΚΑ ιδρύθηκε πριν είκοσι χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο γραφείο του οποίου η προσφορά νομικών υπηρεσιών υψηλής ποιοτικής στάθμης οδήγησε στην εξέλιξή του σε ένα από τα καλύτερα και δυναμικότερα Δικηγορικά Γραφεία της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας υποθέσεις σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Διακεκριμένο για την προσέγγιση του στις υποθέσεις και πάντα με γνώμονα την απονομή της δικαιοσύνης και την ορθή εφαρμογή των νόμων, αλλά και την απαράμιλλη δικαστηριακή πρακτική, παρέχει πλήρη νομική υποστήριξη σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, καλύπτοντας όλο το φάσμα του δικαίου, αποτελώντας έναν μαχητικό και αξιόπιστο νομικό σύμβουλο του κάθε ιδιώτη αλλά και της σύγχρονης επιχείρησης και άλλων φορέων. Η παροχή ορθών και πρακτικών νομικών λύσεων, λαμβάνουν υπόψη την πραγματικότητα, την προοπτική, τις ανησυχίες και τις προτεραιότητες των πελατών μας και τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους αποφεύγοντας κινδύνους.

Με σταθερή πλέον παρουσία στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με δράση σε όλη την Ελλάδα, το Γραφείο μας κατά την πολυετή ύπαρξη του, έχει χειριστεί με υπευθυνότητα και συνέπεια, με αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και όρεξη, πλήθος νομικών υποθέσεων. Έχει αναλάβει ιδιαίτερα σοβαρές και πολύπλοκες υποθέσεις με επιστημονικό αλλά και κοινωνικό ενδιαφέρον τις οποίες διαχειρίστηκε με επιστημονικότατα και με απόλυτη επιτυχία.

Η φιλοσοφία του Γραφείου επικεντρώνεται στις έννοιες των λέξεων γνώση, επιστημονικότητα, εμπειρία, ειλικρίνεια, συνέπεια, υπευθυνότητα, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, επικοινωνία, σεβασμός, εμπιστοσύνη και αφοσίωση. Η παροχή νομικών υπηρεσιών είναι υψηλού επιπέδου με ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις στα νομικά προβλήματα των εντολέων μας με ταχύτητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Η λογική του γραφείου μας είναι η επιδίωξη των καλύτερων αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας. Για το λόγο αυτό οι δικηγόροι του γραφείου μας είναι έμπειροι και ικανοί, προκειμένου να κατανοούνται οι δυσκολίες και οι ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης και να επιδιώκεται λύση και επίτευξη του αποτελέσματος με στόχο πάντα την επιτυχία. Οι στόχοι των πελατών μας είναι και δικοί μας στόχοι. Οι επιτυχίες των πελατών μας είναι και δικές μας επιτυχίες.

Τέλος, η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια καθώς και τα συμφέροντα των πελατών μας κατέχουν πρωταρχική θέση στη φιλοσοφία του Γραφείου μας και αποτελούν γνώμονα σε κάθε χειρισμό υπόθεσης με στόχο πάντα την επιτυχία.