a

Δικηγορικό Γραφείο ΠΑΚΑ



Διεύθυνση Γραφείου: Μητροπόλεως 29, T.K. 54624, Θεσσαλονίκη (6ος Όροφος)

Τηλ. Επικοινωνίας : 2310 251926, 2310 251927, 2310 520290, 6944 450605

E-mail: pakas@otenet.gr




Facebook

Twitter

LinkedIn

Copyright © All Rights Reserved PAKAS LAW OFFICE

Μητροπόλεως 29

T.K. 54624, Θεσσαλονίκη (5ος Όροφος)

Search
Menu

Οι Τομείς Δράσης του Δικηγορικού Γραφείου

Το Δικηγορικό Γραφείο ΠΑΚΑ έχει περισσότερα από 20 χρόνια ενεργό, δυναμική και διακεκριμένη παρουσία τόσο στον χώρο της δικαστηριακής πρακτικής, όσο και της συμβουλευτικής δικηγορίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες.

Ιατρική Αμέλεια

Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται στη χώρα μας ένας κλάδος Δικαίου με πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις, αυτός της πλημμελούς συμπεριφοράς των ιατρών.

Ναρκωτικά

Ναρκωτικά, ονομάζονται ουσίες με ποικίλη χημική δομή και διάφορη δράση στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ), όπως για παράδειγμα διεγερτική, κατασταλτική, παραισθησιογόνο καθώς και άλλες, με την κοινή όμως ιδιότητα της μεταβολής του θυμικού και της πρόκλησης ψυχικής ή και σωματικής εξάρτησης.

Διαζύγια

Στην Ελλάδα της κρίσης ένα από τα φαινόμενα που παρατηρούνται είναι η μεγάλη αύξηση των διαζυγίων. Το 30%-32% των τελούμενων γάμων καταλήγει στον χωρισμό, ενώ παλαιότερα το ποσοστό κυμαινόταν γύρω στο 22%.

Η Ποινική Ευθύνη του Γυναικολόγου

Από έρευνα στη Νομολογία των Ελληνικών Ποινικών Δικαστηρίων σχετικά με το ιατρικό λάθος και γενικά την ποινική ιατρική ευθύνη από αμέλεια, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι οι Μαιευτήρες – Γυναικολόγοι είναι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται περισσότερο σε ποινικά δικαστήρια, περισσότερο πάντως από άλλες ειδικότητες ιατρών.

Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Η τεχνολογία της πληροφορίας και της επικοινωνίας στην εποχή μας βρίσκεται στο ζενίθ της

Διαμεσολάβηση

Η διαμεσολάβηση είναι μια μέθοδος εξωδικαστικής επίλυσης ιδιωτικών διαφορών, στην οποία τα μέρη, με τη βοήθεια και συνδρομή του Διαμεσολαβητή.

Οικονομικό Έγκλημα

Οικονομικό ορίζεται το έγκλημα το οποίο τελείται στο πλαίσιο μιας πραγματικής ή μη πραγματικής οικονομικής δραστηριότητας. Ως έγκλημα βλάπτει ή εκθέτει σε κίνδυνο πέρα από ένα άτομο, την οικονομική ζωή ή το κοινωνικό σύνολο.

Τροχαία Ατυχήματα

Το τροχαίο ατύχημα αποτελεί ένα από τα φλέγοντα προβλήματα της ελληνικής πραγματικότητας. Είναι μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτου σε όλες τις ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες.

Η Έμπειρη Ομάδα μας εγγυάται τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας της υπόθεσης σας!

Με εμπειρία πλέον της εικοσαετίας και υψηλή κατάρτιση, η δικηγορική μας ομάδα θα αναλάβει την υπόθεση σας με επιτυχία.

Παρακαλώ, αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.